sâmbătă, septembrie 24, 2016

Sandwich cu sunca si legume



         Am avut o dimineata de sambata atat de linistita incat mi-am incarcat bateriile pentru toata luna haha:)). Chiar azi dimineata am facut acest delicios sandiwch si am apucat acum sa si postez reteta, in aceeasi zi, este o premiera haha:))!  Mi-ar placea la nebunie sa pot posta retetele mele chiar in ziua in care au fost facute, dar asta imi este imposibil cateodata, deci mai bine mai tarziu decat niciodata! 
        Si tot astazi mi-am auzit: "Frate, tu pana si un sandiwch il faci complicat!" Oh nuu! Nu vreau sa mai aud asta:(. Eu nu incerc sa fac mancare "complicata". Eu incerc sa creez putina diversitate in casa mea si incerc sa fac mancare in toate modurile posibile, in functie de gusturile mele sau a celor din jur. Oricaaat ar parea de lunga sau "complicata" reteta, chiar imi doresc sa aveti siguranta ca nu este greu deloc sa faci ceva daca vrei, mai ales retetele mele! 
*P.S. Cred ca sunt singura persoana de pe lume care iubeste sa manance broccoli. Vedeam in desene, cand eram mai mica, ca broccoli nu era pe placul copiilor, iar cand am gustat pentru prima data si mi-a placut, m-am simtit ciudata haha:)). Voua va place? 


Ingrediente (2 sandwich-uri):
6 bucati de broccoli
4 felii de sunca
4 felii de paine 
cascaval, parmesan
1 rosie
1 lingurita sos de soia
1 lingurita mustar picant
o mana de alune sarate taiate marunt
o conserva de porumb
cimbru


          Spalam si punem bucatile de broccoli intr-o tigaie cu putin ulei incins. Lasam pe foc 5-7 minute apoi punem bucatile de broccoli intr-un bol, la racit.




          Spalam si taiem rosia in felii subtiri si o punem in tigaie, in uleiul ramas de la broccoli. Dupa ce rosia s-a inmuiat, adaugam mustarul, sosul de soia si alunele, amestecam bine si lasam amestecul la racit.



          Procedam astfel pentru asamblarea unui sandwich:  pe o felie de paine punem 1-2 linguri din amestecul de rosii, o felie de sunca, cascaval, 2-3 bucati de  broccoli taiate marunt, a doua felie de sunca, o mana de porumb, parmesan, cimbru si acoperim cu a doua felie de paine.


          Intr-o tigaie grill punem un strop de ulei si punem la rumenit sandwich-ul pe ambele parti.


         In continuare, punem sandiwch-ul la cuptor 5 minute apoi il servim cald si cu voie buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

YOU SHOULD ALSO VISIT

NEWS

recentposts

CHECK IT OUT

randomposts